Search
Close this search box.

Uz Zidne novine u Kninu, ovogodišnjeg dobitnika nagrade u vrijednosti od 2000 eura, čak su dva projekta osvojila SozialMarie mentorstvo:

Slovenski mentor Jose Antonio Morales odabrao je Muzej osobnih priča, a naša ‘domaća‘ mentorica Ivana Tepšić, voditeljica dubrovačkog Kulturnog centra Jadran, odlučila se za Humanu Novu kao projekt koji želi podržati u narednih godinu dana. Želimo im dobru suradnju i puno uspjeha!

Kako ste već ranije izvještavali o pojedinim projektima, šaljem Vam tekst koji u najkraćim crtama predstavlja ovogodišnje nominacije i koji možete iskoristiti za objavu rezultata dodjele. U svojim društvenim mrežama možete podijeliti objavu iz grupe SozialMarie Hrvatska.

Napominjem da SozialMarie dodjeljuje nagrade u novčanom iznosu od 15000, 10000, 5000 i 2000 eura, ali i da se već sama nominacija smatra međunarodnim priznanjem vrhunskih društvenih pothvata. U tom svjetlu bih Vas molila da projekte, nominirane i nagrađene, predstavite kao ravnopravne.

Uskoro se možemo opet čuti i vidjeti da li želimo o nekom od nominiranih, ili o više njih, napraviti i zaseban prilog.

Za objavu možete upotrijebiti grafiku ispod mog potpisa ili neke od grafika uključenih u dokument koji Vam šaljem u prilogu. Ostale fotografije (vlasništvo nagrađenih i nominiranih projekata) dostupne su poveznica koje vode do opisa pojedinih projekata.

Daljnje obavijesti o projektima i aktivnostima SozialMarie kroz godinu možete pratiti tako što ćete se uključiti u grupu SozialMarie Hrvatska.

Hvala Vam što ćete podržati zajednicu SozialMarie Hrvatska i što pomažete gradite priču o sjajnim inicijativama, iz Hrvatske i inozemstva!

Humananova.org webshop koristi kolačiće ('cookie') kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima.

Skip to content