Search
Close this search box.

Pridružite se radionici projekta BuySocCirc kako biste zaronili u mogućnosti i izazove povećanja partnerstava između privatnog sektora i društvenih poduzeća. Dolazak na radionicu moguć je samo uz pozivnicu!

Produljenje životnog vijeka proizvoda ponovnom uporabom ima značajan pozitivan društveni i ekološki učinak. Krećući se naprijed, to bi trebala biti pokretačka snaga strategija koje će Europi omogućiti prelazak na kružno gospodarstvo. Ponovna uporaba snažan je katalizator za stvaranje lokalnih radnih mjesta i jačanje lokalnog gospodarstva, dok istovremeno sprječava rasipanje resursa i onečišćenje. Kada ih vode socijalna poduzeća, ove aktivnosti nude dodatne prilike za posao i obuku za pojedince svih razina vještina i pozadina, uključujući najranjivije skupine u našim zajednicama.

Kako bi se pomoglo uspostaviti i proširiti partnerstva između privatnih tvrtki i društvenih poduzeća, spasiti proizvodi i materijali od preranog bacanja te stvoriti lokalna radna mjesta, radionica projekta BuySocCirc okupit će predstavnike socijalne ekonomije i glavnog poslovanja kako bi razgovarali o čimbenicima uspjeha, prepreke i prilike za povećanje i razvoj novih partnerstava u kružnom gospodarstvu.

Humananova.org webshop koristi kolačiće ('cookie') kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima.

Skip to content