Search
Close this search box.

U subotu je Svjetski dan zaštite Ozona. Zamisli ovu kombinaciju:

  1. počistiš svoj ormar i višak odjeće spakiraš i doneseš nama (mi ćemo mu produžiti vijek trajanja), i to na lokaciju u prirodu, u Međimurju gdje možeš
  2. posaditi drvo i učiniti još jedno dobro djelo za planet. Akciju organizira tvrtka Sobočan,
  3. a uz to se možeš i dobro zabaviti na koncertu u Knezovcu gdje će nastupati Zsa Zsa i Mia Sobočan.
  4. Druženje koje organizira Sobočan idealno je za obitelji jer će djeća moći sudjelovati i u radionicama izrade kućice za ptice.

Sve to događa se u petak, 15. 9. 2023. godine kada tvrtka Sobočan organizira akciju pošumljavanja pod nazivom Posadi i dom sagradi. U naselju Knezovec (prije ulaza u naselje) odvijat će se zelena inicijativa koju svatko može podržati svojim dolaskom. Kampanja pošumljavanja proizlazi iz zelene strategije poslovanja Sobočana. Naime, još 2016. godine započeli su zelenu tranziciju svoga poslovanja, uz uspješno korištenje EU sredstava. Jedna je akcija pošumljavanja  održana u travnju kada se obilježava Dan planeta Zemlje, a rujan i Svjetski dan zaštite Ozona idealno su vrijeme za nastavak ove zelene inicijative.

Svoj mali doprinos dat ćemo i mi, nudeći svim posjetiteljima opciju da donesu višak tekstila. Što ćemo s njim napraviti, vidjeti možete ovdje.

Humananova.org webshop koristi kolačiće ('cookie') kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima.

Skip to content