Search
Close this search box.

ZeGeVege festival dio međunarodne manifestacije Vegemania, njegov glavni cilj je edukacija o važnosti održivog načina življenja.

Temelj održivog življenja je suosjećanje za druge i briga za svijet oko nas. Održiv način življenja podrazumijeva prehranu namirnicama biljnog podrijetla, odijevanje odjeće od neživotinjskih materijala, korištenje proizvoda koji nisu testirani na životinjama, udomljavanje umjesto kupnje životinja, razvrstavanje otpada i štedljivo postupanje s energijom.

Humana Nova i naše radnice srdačno su dočekale posjetitelje na štandu sa našim proizvodima.

Evo i njihovih dojmova sa sajma:

Festival je namijenjen isključivo prirodnim proizvodima i hrani i drugim održivim proizvodima i kozmetici koja nije testirana na životinjama. Kroz dva dana izlaganja posjetilo nas je dosta ljudi, koji su prepoznali rad Humane Nove i podržavaju rad sa recikliranim materijalima. Posjetitelji su bili oduševljeni proizvodima i pohvalili su proizvode koji su unikatni i jedinstveni. Nakon situacije s koronom i novog normalnog, lijepo je biti dio ovakvih okupljanja, što su nam i posjetitelji svojim dolaskom i toplom riječi potvrdili.“

Bilo je mnogo izlagača zdrave hrane, eko proizvoda i kozmetike, koja nije testirana na životinjama. Mi smo se također predstavili sa svojom ponudom eko proizvoda i proizvoda od recikliranih materijala i onih od 100% pamuka. Predstavljali smo i našu priču, način poslovanja i način proizvodnje naših proizvoda.

Puno posjetitelja našeg šarenog štanda je već čula za nas i prate nas kroz naš razvoj. Oni koji nisu čuli za nas su sa zanimanjem poslušali našu priču i kako nastaju naši proizvodi. Kupci su bili oduševljeni proizvodom koji su odabrali za sebe ili kao poklon za nekoga.

Organizacija sajma je bila na visokom nivou kao i prijašnjih godina. Naša organizacija na štandu je također bila izvrsna. S kolegicama smo uživale u druženju, kako u međusobnom tako i u druženju s posjetiteljima. Oni koji nisu od nas otišli sa kupljenim proizvodom, otišli su s osmijehom na licu i bogatiji za nove korisne informacije i ideje.

Humana Nova zapošljavanjem osoba s invaliditetom i drugih marginaliziranih skupina te zbrinjavanjem tekstilnog otpada, recikliranjem i ponovnom upotrebom tekstila brine o okolišu, podržava i potiče održivost.

Razmislite koliko i sami promjenom svakodnevnih navika možete poduprijeti održiv način življenja, brinuti o okolišu i zajednici.

Humananova.org webshop koristi kolačiće ('cookie') kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima.

Skip to content