Search
Close this search box.

Zeleni certifikat projekt je koji je pokrenuo Moj-eRačun krajem 2021. kako bi se dalo priznanje tvrtkama i organizacijama koje su uspješno implementirale digitalizirane procese u svoje poslovanje i svojim djelovanjem poboljšavaju kvalitetu života te pozitivno utječu na okoliš i zajednicu. Moj-eRačun oduvijek promovira zeleno, bespapirno poslovanje, a Humana Nova postala je nositelj Premium Zelenog certifikata.

Bespapirno poslovanje i društvena odgovornost

Od 2014. godine do danas, mojeRačun kontinuirano promovira zeleno, bespapirno poslovanje, a zaštitu prirode kao dio svog poslovnog identiteta. U proteklih devet godina otkad su nositelji priznanja Zeleni certifikat prešli na bespapirno poslovanje, smanjili su udio CO2 za gotovo 52.000 kilograma te su tako smanjili svoj ekološki otisak. S obzirom na to da je zaštita okoliša oduvijek dio identiteta Humane Nove, ovo je bio logičan put.

Premium zeleni certifikat

Riječ je o priznanju koje se dodjeljuju većim tvrtkama koje uz digitalizaciju trebaju zadovoljiti barem jedan kriterij iz kategorije društveno odgovornog poslovanja. Npr. ulažu u edukaciju, potiču izvrsnost, nagrađuju i podupiru privatni život svojih zaposlenika. To su tvrtke i institucije koje ulažu u zaštitu okoliša, educiraju javnost i kontinuirano ulažu u zelenu budućnost. Humana Nova već duži niz godina posluje društveno odgovorno. Koje su još tvrtke u 2021. godini postali nositelji priznanja Zeleni i Premium zeleni certifikat možete pogledati na poveznici.

Humananova.org webshop koristi kolačiće ('cookie') kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima.

Skip to content