Search
Close this search box.

S HUMANOM NOVOM U ŠKOLU NA ECO FRIENDLY NAČIN 

Ako tražite ekološki prihvatljiviju opremu za novu školsku godinu, mi smo sebi zadali zadatak tržištu ponuditi eco-friendly proizvode za male i velike školarce! O tome je pisao i Green.hr!

BIJELE MAJICE ZA SAT TJELESNOG OD EKO PAMUKA

Majice za tjelesni ili trening uvijek je dobro imati spremne u ormaru. Budući da sve više roditelja radije bira kvalitetu umjesto kvantitete, odlučili smo jednokratnim majicama napraviti alternativu te od 100%-og eko pamuka sašiti dječje bijele majice. Inače u proizvodnji novih majici koristimo isključivo eko certificirani pamuk, a kao društveno poduzeće svu svoju dobit reinvestiramo u daljnje poslovanje. Dječje bijele majice možete naći ovdje.

POP-UP PERNICE OD EKO KOŽE I RECIKLIRANIH MATERIJALA

U svoju ponudu proizvoda već prošle godine uključili smo pop-up pernice, praktične za sve uzraste. Kada su otvorene, jednim se pokretom pretvaraju u stabilni držač za olovke, flomastere ili bojice te tako pružaju potpunu preglednost kod traženja. Osim što su praktične, čvrste su i izdržljive zbog eko kože i podstave. Podstava je nastala od recikliranih materijala koji su u Humani Novoj dobili novi život. Osim proizvodnje novih odjevnih predmeta, Humana Nova se bavi i sakupljanjem tekstila koji je nekome višak te ga zbrinjava na ekološki prihvatljiv način. Tekstil najprije sortiraju, a jedan od koraka u sortiranju je i odabir repromaterijala za nove proizvode. Dio odabranog materijala koriste i za izradu torbi i pernici, a kako izgledaju eco friendly pop-up pernice vidjeti možete ovdje.

PAPUČE OD EKO KOŽE I RECIKLIRANIH MATERIJALA 

Bibike su jedan od najpoznatijih proizvoda Humane Nove. Na samom početku poslovanja, zaposlenice su imale zadatak osmisliti svoj proizvod, a jedna je zaposlenica odlučila napraviti papuče. Nije ni znala da će se kroz godine upravo taj proizvod testirati i nadograđivati. Danas ih ima u različitim veličinama i dizajnima, a popularni su i setovi koji će poslužiti kad dođu gosti. Izdržljivo su i kvalitetno rješenje za školarce, a zbog svoje lakoće i savitljivosti, stat će u svaku torbu.

Humana Nova već godinama šiva i kute za odgojiteljice, od trapera i recikliranih materijala, a prema potrebi izrađujemo i personalizirane kute. Kreativnost, marljivost, odgovornost i tolerancija, glavne su naše vrijednosti, društvenog poduzeća koje zapošljava 47 zaposlenika, od kojih je čak 41 iz marginaliziranih skupina ljudi.

Humananova.org webshop koristi kolačiće ('cookie') kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima.

Skip to content