Infobip je najveća hrvatska IT kompanija po broju zaposlenih, ali i s najvećim rastom. S više od 60 ureda diljem svijeta i više od 3200 zaposlenika na globalnoj razini, svjesni su svoje veličine te odgovornosti koja s tim dolazi.

”At Infobip we believe it’s our duty to have a positive and meaningful impact on employees and the wider community in which we operate.” – stoji na njihovoj stranici.

Infobip Foundation je Infobipova neprofitna organizacija koja podupire aktivnosti i projekte fokusirane na rješavanje problema u zajednici u Republici Hrvatskoj. Ulažući dio svoje dobiti kroz Infobip Foundation u zajednicu, brinu o tome da je njihovo poslovanje društveno odgovorno.

8 NOVIH LAPTOPA ZA HUMANU NOVU

Humana Nova je neprofitno eko društveno poduzeće čiji je rad upravo Infobip u svom programu fundacija odlučio podržati novom opremom. Zahvaljujući njima, u Humanu Novu stiglo je 8 novih prijenosnih računala koje ćemo itekako iskoristiti u daljnjem radu.

Budući da Infobip podupire inicijative kojima je cilj povećanje društvenog učinka, teži stvaranju kvalitetnih veza s lokalnom zajednicom i različitim neprofitnim poduzećima, motivirani smo jer su prepoznali i naš rad kao nešto u što se isplati ulagati.

Inače, Infobip ima velike ESG ciljeve koji su objavljeni na njihovoj stranici.

Hvala Infobipu, za daljnje suradnje smo sada još spremniji!

Humananova.org webshop koristi kolačiće ('cookie') kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima.

Skip to content