Search
Close this search box.

Kružno gospodarstvo dobiva na zamahu na globalnoj razini, a time i na potrebi za digitalizacijom. Međutim, kako društvena poduzeća mogu osigurati lokalna, uključiva radna mjesta u kružnom gospodarstvu za osobe iz ranjivih skupina s ograničenim digitalnim vještinama?

Humana Nova kao partner projekta DigiSocCirc iz Hrvatske i član RREUSE mreže, stvara mogućnosti zapošljavanja osoba s invaliditetom ili društveno isključenih pojedinaca kroz proizvodnju i prodaju kvalitetnih, inovativnih tekstilnih proizvoda od ekoloških i recikliranih tkanina.

Integrirali smo digitalne sustave za poboljšanje operacija ponovne uporabe, poboljšanje raspodjele resursa i procjenu društvenog i okolišnog učinka njihovih aktivnosti. Ali to nije sve – mi također imamo pažljiv pristup digitalizaciji očuvanjem ručnih procesa kao što su sortiranje, priprema za ponovnu uporabu, recikliranje i pakiranje kako bi se osigurala uključivost.

Uravnoteženjem digitalizacije s predanošću svojoj društvenoj misiji Humana Nova prednjači u stvaranju uključivih i održivih rješenja za kružno gospodarstvo.

Saznajte više o studiji slučaja Humane Nove o vještinama i društvenom utjecaju digitalizacije operacija ponovne uporabe u sklopu niza studija slučaja za projekt DigiSocCirc.

Humananova.org webshop koristi kolačiće ('cookie') kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima.

Skip to content