Search
Close this search box.

RREUSE i njegovi članovi pokrenuli su 12-mjesečni projekt koji ima za cilj osloboditi potencijal društvenih poduzeća u digitalnoj eri: „Digitalna era društvenih poduzeća: trendovi i prilike unutar kružnog gospodarstva (DigiSocCirc)”.

S RREUSE-om na čelu, deseteročlani projektni konzorcij zajednički će se pozabaviti glavnim trendovima, prijetnjama i prilikama za digitalizaciju u području ponovne uporabe i popravaka. Za izgradnju kapaciteta potrebnih za poticanje uključivosti i pravednosti dvostruke zelene i digitalne tranzicije aktivnosti će uključivati:

Projektni konzorcij sastoji se od pojedinačnih društvenih poduzeća, kao i regionalnih i nacionalnih mreža društvenih poduzeća aktivnih u ponovnoj uporabi, popravcima i recikliranju iz cijele Europske unije, naime: RREUSE, RE-Use Austrija, Ateliere Fara Frontiere (AFF, Rumunjska), Humana Nova (Hrvatska),  Branchevereniging Kringloop Bedrijven Nederland (BKN, Nizozemska), Re-Use Deutschland, Kierrätyskeskus (Finska), Asociación Española de Recuperadores de Economía Social y Solidaria (AERESS, Španjolska),  ENVIE (Francuska), Emmaus Europe (Francuska).

                              Main contact: Frederick Ryan Wallace, frederick.ryanwallace@rreuse.org

This project has received funding from the European Union’s, European Social Fund+ (ESF+) programme under grant agreement No. 101102452

Humananova.org webshop koristi kolačiće ('cookie') kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima.

Skip to content