USUSRET DANU ŽENA

Bliži se Dan žena, a mi smo odabrali top 3 stvari s našeg webshopa koje nas asociraju na snagu i utjecaj žena! Upravo ta nam je snaga često inspiracija u stvaranju novih proizvoda, proizvoda koji našim ženama stvaraju radna mjesta. Koji proizvod ti biraš?

  1. Bike torba

Naše su dame u Humani Novoj kreativne, snalažljive i spretne, pa su tako i naši proizvodi kreativni, praktični i čvrsti. Ovaj se opis posebno odnosi na bike torbe!

Bike torba Humana Nova prilagodljiva je za svakodnevne izazove. Dovoljno je velika da u njoj poneseš sve što si kupila usput, a ako voliš gradsku vožnju biciklom onda je to dobitna kombinacija jer ju možeš vrlo lako vezati na volan bicikla i juriti s njom kroz grad. Torba je od eko kože, s ručkama od recikliranog materijala.

2. Haljina Maja

Haljina Maja prilagodljiva je za različite trenutke. Može se iskombinirati za različite trenutke: uklopit će se u causal look za svaki dan, posao, ali i za izlazak. Na ovoj haljini posebno se ističe čvor na leđima, a Maju možeš pronaći u proljetnoj/ljetnoj i jesensko/zimskoj varijanti. Ti biraš! 😊

3. Kabanica

Kabanica Tanya je posebna na svim razinama. Od same priče kako je nastala, koje su njezine kvalitete do toga što je njezinu funkcionalnost savršeno nadopunio odličan fashion look. Nastala je od recikliranog materijala, točnije od vodonepropusnih zastora. Veličina joj je univerzalna te je u struku prilagodljiva. Osim što štiti od kiše, odličan je modni dodatak tvom outfitu.

što si pokloniti za dan žena?

U našem radu, cilj nam je poticati neovisnost i autentičnost kod žena, a bitno je spomenuti i da od 45 zaposlenika u Humani Novoj radi čak 40 zaposlenica. I na tu smo činjenicu izrazito ponosni!

S čime ćeš se ti ove godine počastiti za Dan žena? 😉

Humananova.org webshop koristi kolačiće ('cookie') kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima.

Skip to content