DOSTAVA

DOSTAVNA SLUŽBA
Dostavu vršimo putem dostavljačke službe, a roba se u najvećem broju slučaja šalje na isporuku isti ili sljedeći radni dan od zaprimanja uplate (virman, kartično), ako uplatu zaprimimo do 12 sati.
Ako ste odabrali platiti robu prilikom preuzimanja (pouzećem), roba se u najvećem broju slučaja šalje na isporuku isti ili sljedeći radni dan od zaprimanja narudžbe, pod uvjetom da je narudžba napravljena do 12 sati.
Dostava za narudžbe ispod 40 € naplaćuje se 4 €.

BESPLATNA DOSTAVA
Dostava za sve narudžbe iznad 40 € je besplatna za područje cijele Hrvatske.

BESPLATNA DOSTAVA NA PAKETOMATE 

Humana Nova u suradnji s BoxNow ima promotivni period u razdoblju od 16. 6. 2023. do 31. 8. 2023. za besplatnu dostavu u paketomate BoxNow na području cijele Hrvatske, na lokacijama gdje postoje paketomati BoxNow. Nije moguće plaćanje pouzećem. 

BRZA ISPORUKA UZ PRAĆENJE NARUDŽBE
Jednom kada robu spremimo za isporuku, možemo Vam poslati poruku gdje piše da je roba spremna.
Ako roba ne stigne u očekivanom periodu (3 – 5 radnih dana od isporuke, prema pravilniku dostavne službe), pošaljite nam email na webshop@humananova.org kako bismo poduzeli potrebne mjere za bržu isporuku. Za narudžbe na otoke, dostava od slanja u pravilu traje nešto duže (3 – 5 radnih dana).

OSTALI UVJETI
Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.
Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ako se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu.
Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanja.

Humananova.org webshop koristi kolačiće ('cookie') kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima.

Skip to content