ZA POSLOVNI SEKTOR

Za poslovni sektor nudimo tekstilna rješenja prema zahtjevima i potrebama vaše tvrtke. Ulaganjem u naše proizvode, ulažete u kvalitetu i društveno odgovorno poslovanje bez obzira na to jeste li manja ili veća tvrtka.

Na što točno mislimo? U Humani Novoj posao je pronašlo 28 osoba s invaliditetom i 17 osoba iz ostalih društveno marginaliziranih skupina, a materijali iz kojih šivamo su lokalno dobavljeni i ekološki prihvatljivi. Dio našeg poslovanja koje suradnjom također podržavate je sakupljanje i zbrinjavanje tekstila te stvaranje novih vrijednosti od odbačenih tekstilnih predmeta.

Svaka suradnja koju ostvarite s nama, pobjeda je u korist ljudi i prirode za koju se kao društveno poduzeće borimo. Poslujući s nama, vi i vaša tvrtka ulažete u kvalitetne tekstilne proizvode i u dodatnu vrijednost – poslujete društveno odgovorno, što znači odgovorno prema ljudima, zajednici i prirodi.

KVOTNO ZAPOŠLJAVANJE 

S obzirom na to da zapošljavamo više od 50% osoba s invaliditetom, surađujući s nama možete realizirati obavezu kvotnog zapošljavanja, odnosno zamjensku kvotu.

To znači da iznos koji ste dužni plaćati u svrhu ispunjenja kvotnog zapošljavanja uložiti možete u naša rješenja, tj. kvalitetne tekstilne proizvode i na taj način direktno omogućiti osobama s invaliditetom i ostalim društveno ugroženim skupinama da rade i kvalitetnije žive. Surađujući s nama, bilo u svrhu ispunjenja obveze kvotnog zapošljavanja ili izvan toga, omogućujete da društveno marginalizirani članovi društva očuvaju svoja radna mjesta i da stvorimo preduvjete za nova.

Što vam možemo ponuditi?

Naš program za poslovni model suradnje sastoji se od sljedećih proizvoda:

  • Platneni promo materijali (platnene torbe, ruksaci, etui za laptope…)
  • Pamučne majice: T-Shirt, Polo, Dux i Hoodie
  • Zastave
  • Industrijske krpe
  • Odjevni asortiman za poslovni sektor (radna odijela, jakne, radne hlače…)
  • Usluge krojenja i šivanja
  • Kreativne radionice o recikliranju tekstila
  • Ostali personalizirani tekstilni proizvodi prema dogovoru
  • Sponzorski paketi
  • Usluge sakupljanja i zbrinjavanja tekstila

Na sve artikle možemo staviti vaš logo u tiskanom ili vezanom obliku, a izrađujemo ih u bojama koje vi odaberete.

Prepoznale su nas neke od najvećih kompanija u Hrvatskoj i inozemstvu, ali i manje obiteljske tvrtke kojima je važno da posluju društveno odgovorno i da za svoje radnike i partnere kupuju ekološki prihvatljive proizvode vrhunske kvalitete izrade.

Humananova.org webshop koristi kolačiće ('cookie') kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima.

Skip to content