ZA TEBE

U stvaranje naših torbi, ruksaka, papuča, majica i ostalog ulažemo sav svoj trud – kako oko dizajna, tako i oko izrade. Pomno biramo materijale, kombiniramo ih s recikliranima, odnosno prenamijenjenim sirovinama te spremno odgovaramo na svaku želju za kuticom ili majicom po narudžbi. Nove materijale nabavljamo lokalno ili iz drugih zemalja, ali samo one s eko certifikatom. Na taj način ostvarujemo kvalitetu naših proizvoda i doprinosimo pravednoj trgovini. Upravo od eko-certificiranog pamuka izrađujemo naše majice koje možeš pronaći u našem webshopu u raznim bojama, ali i s raznim porukama.

Naš je cilj ponuditi ti tekstilne proizvode koji će tebi biti najbolji izbor. Ako tražiš proizvode za koje znaš kako su nastali, od kakvih materijala, tko ih je izradio i što to njemu u životu znači, na našem webshopu pronaći ćeš proizvode s pričom koja im šije dodatnu vrijednost – vrijednost za tebe, za zajednicu i za nas. Kroz naša rješenja, nudimo ti moderan i kreativan izbor, a ti nam kupnjom naših proizvoda omogućuješ ulaganje u sutra.

Ona najvažnija poruka utkana je u temelje našeg poslovanja, ali i u svaki proizvod koji stvorimo: Tekstilne proizvode koje ti nudimo izrađuju osobe s invaliditetom i osobe iz ostalih društveno isključenih skupina za koje se teže pronalazi mjesto na tržištu rada, a time i u društvu. Rad koji ostvaruju u Humani Novoj njima i njihovim obiteljima mijenja život, podiže im razinu samopouzdanja te ih miče s ruba siromaštva na koji bi inače bili potisnuti. Zaposlenjem u Humani Novoj, svakoj je osobi dana mogućnost da kroz rad ostvari svoj potencijal, što se višestruko vraća kroz lojalnost, visoko razvijen osjećaj osobne odgovornosti, međusobno uvažavanje i zajedništvo. To su vrijednosti koje njegujemo i kroz naš proizvod dijelimo s tobom.

Naše nedostatke svakodnevno pretvaramo u naše prednosti te u njima pronalazimo zajedništvo koje jača nas, ali i želju da aktivno i ravnopravno sudjelujemo na tržištu sa svojim proizvodima. Kupnjom naših proizvoda, potičeš naš rad i trud, doprinosiš očuvanju radnih mjesta osoba s invaliditetom i ostalih društveno marginaliziranih skupina te stvaraš preduvjete za nova. Podrži kvalitetu i borbu za jednake mogućnosti!

U svakom vlaknu proizvoda utkano je zadovoljstvo i dobrobit djelatnika, zadrugara, prirode i zajednice.

Humananova.org webshop koristi kolačiće ('cookie') kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima.

Skip to content