Search
Close this search box.

ZA TEBE

U stvaranje naših proizvoda ulažemo sav svoj trud – kako oko dizajna, tako i oko izrade. Pomno biramo materijale, kombiniramo ih s recikliranima, odnosno prenamijenjenim sirovinama te spremno odgovaramo na svaku želju po narudžbi. Nove materijale nabavljamo lokalno ili iz drugih zemalja, ali samo one s eko certifikatom. Na taj način ostvarujemo kvalitetu naših proizvoda i doprinosimo pravednoj trgovini. Upravo od eko-certificiranog pamuka izrađujemo naše majice koje možeš pronaći u našem webshopu u raznim bojama, ali i s raznim porukama.

ODRŽIVA MODA: ULAGANJE U BOLJE SUTRA

Naš je cilj ponuditi ti tekstilne proizvode koji za tebe, ali i za društvo u cjelini biti najbolji izbor. Ako tražiš proizvode za koje znaš kako su nastali, od kakvih materijala, tko ih je izradio i što to njemu u životu znači, na pravom si mjestu. Na našem webshopu pronaći ćeš proizvode s pričom koja im šije dodatnu vrijednost – vrijednost za tebe, za zajednicu i za nas u HN. Kroz naša rješenja, nudimo ti moderan i kreativan izbor, a ti nam kupnjom naših proizvoda omogućuješ ulaganje u sutra.

 Tekstilne proizvode koje ti nudimo izrađuju osobe s invaliditetom i osobe iz ostalih društveno isključenih skupina za koje se teže pronalazi mjesto na tržištu rada, a time i u društvu. Rad koji ostvaruju u Humani Novoj njima i njihovim obiteljima mijenja život, podiže im razinu samopouzdanja te ih miče s ruba siromaštva na koji bi inače bili potisnuti. Zaposlenjem u Humani Novoj, svakoj je osobi dana mogućnost. Mogućnost da kroz rad ostvari svoj potencijal, što se višestruko vraća kroz lojalnost, visoko razvijen osjećaj osobne odgovornosti, međusobno uvažavanje i zajedništvo. To su vrijednosti koje njegujemo i kroz naš proizvod dijelimo s tobom.

Naše nedostatke svakodnevno pretvaramo u prednosti te u njima pronalazimo zajedništvo. Ono jača nas, ali i želju da aktivno i ravnopravno sudjelujemo na tržištu sa svojim proizvodima. Kupnjom naših proizvoda, potičeš naš rad i trud, doprinosiš očuvanju radnih mjesta osoba s invaliditetom i ostalih društveno marginaliziranih skupina. Osim toga, svaka suradnja i podrška otvara preduvjete za nova. 

U svakom vlaknu proizvoda utkano je zadovoljstvo i dobrobit djelatnika, zadrugara, prirode i zajednice.

Humananova.org webshop koristi kolačiće ('cookie') kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima.

Skip to content