PARIZ – Razvojna banka Vijeća Europe (CEB) objavljuje uži izbor za dodjelu CEB-ove nagrade za socijalnu koheziju 2023. godine.

Pokrenuto 2020. godine, ovo godišnje natjecanje prvi će put ove godine dodijeliti nagrade u iznosu od 35.000 eura za tri iznimna projekta koji se bave gorućim društvenim problemima i daju značajan doprinos društvenoj koheziji u 42 zemlje članice CEB-a. Pobjednik natječaja dobit će nagradu od 25.000 eura, a druga dva zaslužna projekta po 5.000 eura.

Povjerenstvo za predselekciju sastavljeno od tri člana osoblja CEB-a sa ekspertizom u društvenim projektima, održivosti i evaluaciji pregledalo je sve nominirane prijave i ocijenilo ih na temelju kriterija utjecaja, održivosti i inovativnosti/ponovljivosti. 

Unosi u uži izbor uključuju:

Pobjednik i još dva zaslužna projekta bit će objavljeni na svečanoj dodjeli nagrada 8. lipnja na marginama zajedničkog sastanka upravljačkih tijela CEB-a koji će se održati u Ateni, kao i putem prijenosa uživo. Za više informacija o radovima koji su ušli u uži izbor i CEB-ovoj nagradi za društvenu koheziju posjetite award.coebank.org.

Humananova.org webshop koristi kolačiće ('cookie') kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima.

Skip to content