Search
Close this search box.

Tko u ormaru nema barem jednu majicu kratkih rukava s tiskom, neka se javi!

U Humani Novoj oduvijek smo težili tome da tržištu ponudimo kvalitetne t-shirt majice s originalnim, vlastitim dizajnom. Svaka je naša majica s tiskom uvijek imala neku važnu ili pozitivnu poruku jer u našoj je misiji i viziji slanje važnih i pozitivnih poruka – ekoloških, društvenih i ekonomskih. I uvijek ih šivamo isključivo od eko certificiranog pamuka!

THERE’S NO PLANET B

Jedna od važnijih poruka koju stavljamo i na naše platnene vrećice, a katkad se i klijenti za nju odluče jest: There’s no planet B! Because… There’s no planet B! Ove majice dolaze u bijeloj, sivoj i crnoj boji, a trenutno su na sniženju 40%! No, zalihe su pri kraju, pa požuri!

Osim toga, do 31. 8. traje nam i razdoblje besplatne dostave na BoxNow paketomate, pa vrijedi iskoristiti ove pogodnosti ako ti se što od naših proizvoda sviđa!

SUNCEM OKUPANE PORUKE

Bez Sunca nema života, pa je Sunce nerijetko simbol ljeta, pozitive i sreće. Upravo ga takvim vidimo i mi, pa su na našim majicama upisane poruke Here comes the sun i There is sunshine in my Soul! Imamo ih u crnoj i bijeloj boji, a eko certificirani pamuk zaslužan je za udobnost i kvalitetu – imamo odlične povratne informacije od naših klijenata koji prije svega hvale izdržljivost!

SNIŽENJE 40% NA SVE MAJICE

Printane majice s tiskom možeš pronaći na našem webshopu do 17.8. na sniženju od 40%! Pronađi ih ovdje.

Humananova.org webshop koristi kolačiće ('cookie') kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima.

Skip to content