Nastavljamo s predstavljanjem naše nove kolekcije. Street style kolekcija Humane Nove vrlo je praktična i svakodnevna, a ovdje vam predstavljamo 3 looka iz kolekcije.

Look br. 4 Kako je nastao?

Zimska topla haljina nastala je od kombinacija dva odbačena materijala visoke kvalitete, poznate hrvatske tekstilne industrije, koji su k nama stigli kao višak.

Iskoristili smo naš kroj ljetne haljine koje imamo u redovnoj ponudi i pretvorili materijale u zimsko limitirano i unikatno izdanje haljine.

Jarko roza boja i karirani uzorak u smeđoj i bordo boji dobro se upotpunjuju. Na ovoj haljini posebno se ističe čvor na leđima koji joj daje poseban izgled.

Naša #biketorba prilagodljiva je za svakodnevne izazove. Dovoljno velika da u njoj poneseš sve što si kupila usput, a ako voliš gradsku vožnju biciklom onda je to dobitna kombinacija jer ju možeš vrlo lako vezati na volan bicikla i juriti s njom kroz grad. Torba je od eko kože, s ručkama od recikliranog materijala.

Kapicu za upotpuniti #look iskrojili smo od pamuka visoke kvalitete s eko certifikatom – koji se kod nas čuvao kao višak/ostatak od krojenja! Topla i udobna, korisna i trendy za casual look.

Crna dolčevita i tajice napravljeni su od visokokvalitetne kombinacije pamuka i lycre s eko certifikatom.

Look br. 5 Kako je nastao?

Trendy cargo hlače širokih nogavica, kariranog su uzorka i prilagodljive pasice s vezanjem u struku te velikim džepovima. Hlače smo napravili od odbačenog materijala visoke kvalitete koji je nekome bio višak.

vesta


Veliku mušku košulju pretvorili smo u ženstvenu dodajući joj detalj na leđima. Pomoću crne trakice na vezanje u jednom potezu se na leđima stvore romantični nabori u obliku volančića.

Odbačena vesta dobila je novi život. Prekrojili smo je u vestu s otvorenim izrezom koji otkriva ramena, a pomoću trakice, koja je bila višak u krojenju, napravili smo pritezač koji je istovremeno i atraktivan detalj.


Kapicu za upotpuniti look iskrojili smo od vrhunskog pamuka visoke kvalitete s eko certifikatom – koji se kod nas čuvao kao višak/ostatak od krojenja! Topla i udobna, korisna i trendy za casual look.

Look br. 6 Kako je nastao?

Zimska topla haljina nastala je od kombinacije odbačenih materijala visoke kvalitete, koji su nekome bili višak. Nama nisu! 👌

Iskoristili smo naš kroj ljetne haljine koje imamo u redovnoj ponudi i pretvorili ih u zimsko limitirano i unikatno izdanje. #limitededition

zimska haljina

Karirani uzorak u smeđoj i bordo boji super se upotpunjuje s jednobojnim bordo materijalom. Na ovoj haljini posebno se ističe čvor na leđima koji joj daje poseban izgled.

Kapicu za upotpuniti look iskrojili smo od vrhunskog pamuka visoke kvalitete s eko certifikatom koji se kod nas čuvao kao višak/ostatak od krojenja!

Topla i udobna, korisna i trendy za casual look.

Crna dolčevita i tajice napravljeni su od visokokvalitetne kombinacije pamuka i lycre s eko certifikatom.

haljina

Humananova.org webshop koristi kolačiće ('cookie') kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima.

Skip to content